Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Болницата в Силистра организира кампания в полза на пациенти със заболявания на гръбнака

Болницата в Силистра организира кампания в полза на пациенти със заболявания на гръбнакаПо повод Деня на здравето ръководството на областната болница в Силистра организира кампания в полза на пациенти със заболявания на гръбнака. От днес на телефон 086 818 412 пациенти с гръбначни заболявания от Силистра и района могат да се запишат за преглед при специалисти от столичната болница "Гръбначен център". Прегледите ще се провеждат в петък, 11-и април, от 15 часа в областната болница в Силистра.

По-рано същия ден лекарите-специалисти по гръбначни болести ще проведат и работна среща с местните си колеги, за да споделят опита си при лечението на дискова херния, остеопороза, лумбаго, радиколит е други гръбначни заболявания. Целта е да се създадат условия пациентите да имат достъп до адекватна и бърза лекарска помощ с най-добрата съвременна диагностика и лечение.

С тази инициатива ръководството на силистренската болница поздравява лекарите и пациентите от Силистра и областта с международния ден на здравето, който се отбелязва на 7-и април.

Ръководството на болницата в Габрово организира конференция по случай професионалния празник на работещите в здравеопазването. Темата на форума е "За бъдещето на областната болница с тревога". Един от въпросите, които участниците в срещата ще дискутират, е дефицитът на специалисти в болничната помощ.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе