Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

57 камери дебнат вандали в Силистра

57 камери дебнат вандали в Силистра

Предвидено е да има камери за видеонаблюдение на все още недовършеното младежко пространство до Новата баня в Силистра, което преди ден стана обект на вандалска проява. Това заяви за Радио Шумен заместник-кметът на Силистра инж. Тодор Борачев.

"В 18 точки на град Силистра са разположени 57 камери, като последните две точки все още не са свързани. Още не е въведена цялата система в експлоатация. Най-вероятно до края на месеца това ще се случи. Проектът е пред завършване. Точно на въпросното място е предвидено да има камера за наблюдение", посочи той.

Радио Шумен припомня, че неизвестни извършители изцапаха със спрей монтираните и боядисани от Неформалната младежка група "МЕГА-Креатив“ пейки във все още недовършеното младежко пространство. То се изгражда по проект „Щастливата пейка“, спечелен по линия на конкурсна сесия "Младежта срещу насилието и наркотиците".

„Въпреки всичко нашето желание е да направим обекта така, както е планирано. Със собствени средства ще възстановим щетите“, заяви ръководителят на проекта  Димитър Караджов.




Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе