Извънредни новини

Изпуснахме Русия за радост на дипломати

Изпуснахме Русия за радост на дипломати

Стара Загора. Младежките национали не успяха да си върнат на Русия. "Братушките" измъкнаха 3:3 в трилър под Аязмото за радост на малобройната си, но мощна агитка. Около 15 служители на руското посолство успяха да надвикат родните запалянковци, а при всяка атака скачаха и вееха знамена.

За България се разписаха Стефан Велков (13), Ивайло (37) и Александър Колев (66). Гостите пък се възползваха от слабата игра на вратаря Георги Китанов и си осигуриха първото място в групата. "Сборная" доигра мача с човек по-малко. В 85-ата минута Емелянов получи втори жълт картон.

След този мач България остана на второ място в квалификационна група "В" за Евро 2015 с 8 т. Класира се победителят. Четирите най-добри втори играят бараж.

Опарихме се като глупаци

два пъти по един и същи начин, изригна селекционерът на младежите Михаил Мадански след мача с Русия. "Смея да твърдя, че сме най-младият отбор като възраст. Мисля, че все още имаме шансове за първото място. Тепърва има още битки, Русия трябва да се изправя срещу Дания например", обяви Мадански. "Бих поставил много добра оценка на тима ни с оглед на ситуацията в последните седмици. Смятам, че спокойно можехме да победим, особено второто полувреме, когато водехме с 2:1", завърши Мадански.

Изобилстваха грешките

каза селекционерът на младежите на Русия Николай Писарев. "Мачът бе интересен за публиката, но не и за нас треньорите, защото изобилстваше с елементарни грешки в защитата, добави спецът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе