Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

"Град" Белоградчик гостува на "Изгрев" Ябланица в турнира за Купата на България

В Българската федерация по волейбол днес бе изтеглен жребия за първия етап от турнира за Купата на България при мъжете. На старта на надпреварта участие взимат седем отбора от третия ешалон- "А" Националната волейболна лига и девет отбора от втората група в България - Висшата лига. Момчетата от волейболен клуб "Град" Белоградчик ще гостуват на "Изгрев" Ябланица, отреди жребият.





Ето и останалите двойки за първия кръг:

"Славия" (София) – "Звездец" (Горна Малина)
"Черно море" (Варна) – "Дунав" (Русе)
"Доростол" (Силистра) – "Виктория Волей" (Пловдив)
"Черноморец"  (Бяла) – "Ботев" (Луковит)
"Етрополе" (Етрополе) – "Верея Волей" (Стара Загора)
"Попово 09"  (Попово) – "Ботев" (Ихтиман)
"Раковски 1964" (Севлиево) – "Академик" (Благоевград)

Първият кръг ще се проведе на 27 януари (сряда), като поради лошите метерорологични условия се дава толеранс от три дни около тази дата за провеждането на двубоите. По реграмент клубовете от по-долната група са домакини на отборите от по-горната. В първия етап от Купата на България се играе на елиминационен принцип до оставане на два отбора, които ще продължат във втората фаза. Всички срещи ще се изиграят в три кръга– на 27 януари, 3 февруари и 10 февруари, съобщиха от волейболната федерация.

В събота, 23 януари, със срещите от 10-ия кръг се подновява първенството на Висшата волейболна лига. "Град" Белоградчик гостува на "Ботев" Луковит, мачът е от 18 часа.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе