Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Иванка Тръмп: С маска съм винаги до баща ми

Иванка Тръмп: С маска съм винаги до баща ми

 

ИванкаТръмп, дъщерята и старши съветник на президента на САЩ, сподели, че винаги носи маска в Белия дом и това е една от причините Доналд Тръмп да не носи, съобщи USA TODAY.

"Има разписани продецури, които касаят взаимодействието с президента", каза Иванка в четвъртък, когато журналисти я попитаха защо баща й отказва да сложи маска на публични места.

Президентът  се тества за вируса ежедневно, както и всички, които са влезли в контакт с него. Никой не е в непосредствена близост до него, ако не носи маска, каза още Иванка. Тя добави: "Винаги нося маска, когато съм с президента, и всички са инструктирани да правят същото."

Миналата седмица Белият дом въведе нови мерки за безопасност, след като двама помощника дадоха положителни тестове за коронавируса и трима членове на групата за борба с коронавируса влязоха в карантина след среща с един от служителите, диагностициран с вируса. Новите разпоредби предвиждат всеки, който е в близост до президента, да бъде тестван всеки ден, а помощниците да носят маски, когато не са на бюрата си.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе