Извънредни новини

Ицо: В "Барса" са виновни играчите

Ицо: В

Христо Стоичков застана зад треньора на "Барселона" Херардо Мартино и обвини футболистите за слабото представяне в последните седмици.

"Тата не е виновен, а играчите. В тима трябва настроение", каза Камата пред радио "Онда Серо". "Нуждаем се от 2-3 играчи, за да подсилим отбора. Не бива да оставяме футболистите от "Б" отбора да напускат и да постигат успехи в други клубове", каза Стоичков. Камата коментира и трансферната политика на "Барса". "Субисарета иска някого, а му привличат съвсем друг. С Бегиристайн това не се случваше", сподели още Ицо. Камата коментира и повръщането на звездата Лео Меси. "Повече ме притеснява положението с Андрес Иниеста. Това е нещо, което е важно, а не кой кога повръща", завърши Стоичков. Съпругата на Иниеста преживя спонтанен аборт.
Според медиите в Испания в "Барса" вече напрежението ескалира. "Марка" твърди, че има скандал в съблекалнята заради начина на игра на "каталунците". Треньорът Тата иска тимът да играе по-директен футбол. Тарторите Шави, Иниеста и Меси обаче си държат на стила "тики-така".
Страницата подготви Димитър Пенев

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе