Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Нова „Хилари Клинтън“ нужна на Тръмп за изборна победа

Нова „Хилари Клинтън“ нужна на Тръмп за изборна победа

Повечето американци не са си променили мнението за него

За да победи на следващите президентски избори през 2020 г., на президента Тръмп е нужна подобна ситуация както по време на изборите през 2016 г., отбелязва тв каналът NBC News.

На него ще му трябва противник, който ще бъде толкова непопулярен сред американците, колкото и бившият кандидат Хилари Клинтън през ноември 2016 г. Тогава нейният антирейтинг е бил на нивото 54%, а от такъв опонент и сега зависи преизбирането на Тръмп на изборите догодина, подчертава NBC.

Съдейки по динамиката на одобрението на американския президент Доналд Тръмп, повечето американци няма да променят мнението си, без значение какво се случва. Дори незначителните колебания в рейтинга на Тръмп след разследването на специалния прокурор Робърт Мюлер са само последните доказателства за тази хипотеза.

Като кандидат за президент на САЩ през 2016 г. средната подкрепа на Тръмп никога не е надвишавала 43,4% и никога не е падала под 35,3%. Тръмп никога не е бил популярен политик сред населението, но успя да спечели. И сега няма сериозни основания да се вярва, че той ще стане такъв преди президентските избори.

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе