Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Губернаторът на Пенсилвания: Броим всеки глас

Губернаторът на Пенсилвания: Броим всеки глас

Напрегнати часове на очакване на резултатите от президентските избори в САЩ. Краен срок за обявяване на окончателните резултати няма. Кандидатът на демократите Джо Байдън е близо до победата, но му трябва надмощие в още два щата. В същото време- от щаба на Тръмп твърдят, че има нарушения и сезираха съда за резултатите в няколко щата.

Нито един от двамата кандидати не е достигнал необходимите 270 електорални гласа, което ще му осигури мястото в Белия дом. Неокончателните данни показват преднина за Джо Байдън с 253 електорални гласа срещу 213 за Тръмп.

Последни данни на Fox News сочат, че Джо Байдън получава 264 гласа срещу 214 за Доналд Тръмп.

„Демократите знаят, че единственият начин да спечелят тези избори е да измамят в Пенсилвания. И виждаме това още от първия ден. Намерихме бюлетини в канавките…, те не допускат нашите наблюдатели до секциите… Хора, това е измама. Това е абсолютна измама. Виждали сме го във Филаделфия и преди. Те се опитват да се подиграят с изборите в тази държава”, заяви Ерик Тръмп, съветник на Доналд Тръмп.

„Нито един републиканец нямаше възможност да види някоя от тези бюлетини. Те могат да са от Марс или от Националния комитет на демократите. Джо Байдън може да е гласувал 50 пъти!”, заяви и Руди Джулиани, съветник на президента Тръмп.

„Днес следобед щабът на Тръмп подаде искане за спиране на преброяването на гласовете в Пенсилвания. Това противоречи на най-основните принципи на нашата демокрация.

Нека бъда ясен, в Пенсилвания, всеки глас ще бъде преброен. Ще направя всичко, което мога, за да гарантирам, че всеки глас ще бъде преброен”, категоричен беше губернаторът на Пенсилвания Том Улф.,предаде НОВА.

„Ето, че сега, след дълга нощ на преброяване, е ясно, че ние побеждаваме в достатъчно щати, за да достигнем 270 електорални гласа да спечелване на президентството. Не съм тук, за да обявя, че сме спечелили.

Но съм тук, за да кажа, че когато преброяването приключи, вярваме, че ще сме победителите. Нека бъда ясен, водим кампания като демократи, но аз ще управлявам като американски президент”, заяви Джо Байдън.

 

 

 

 

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе