Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Google обучава в Шумен

Google обучава в Шумен

Представители на пет шуменски фирми са се записали за участие в безплатното обучение по проекта на Google „Дигитален гараж“. Срещата започва от 16:30 ч. в сесийната зала на Община Шумен. По време на нея ще бъдат представени възможностите, които дигиталният свят дава на собствениците на малък и среден бизнес.

„Целта е да стигнем до тези, които нямат достатъчна дигитална грамотност. Тези, които имат, са също добре дошли. Ние им помагаме с каквото можем. Правим индивидуални консултации, преглеждайки техните сайтове и профили в социалните мрежи, но целта е да достигнем до бизнесите, които още не са онлайн. В България се образува една пропаст. Бизнесът не е достатъчно добре представен в мрежата, а потребителите са достатъчно узрели, за да ползват онлайн услуги“, обясни дигиталният консултант Анна Гръблянова.

През юни екипът на Google ще посети още Силистра на 5-ти (залата на Общината Силистра, 17:30 ч.), Русе на 12-ти и 19-ти (Русенския университет, 16 ч.) и Разград на 26-ти (хотел „Централ“, 10 ч.). Записвания се правят тук.



Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе