Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

30-годишен мъж се е самопрострелял в "Славейков"

30-годишен мъж се е самопрострелял в

30-годишен мъж от Силистра се е самопрострелял снощи в района на подземен гараж в бургаския комплекс „Славейков”, потвърди говорителят на полицията Цветелина Рандева. Инцидентът е станал около 22.35 ч. Той е намерен в безпомощно състояние с огнестрелна рана в областта на главата. 

Своевременно дошлите на място полицейски служители са намерили боен пистолет с патрон в цевта, заглушител, пълнител с четири патрона и две гилзи, калибър 22. 

30-годишна бургазлийка, която заявила, че това е приятелят ѝ обяснила, че малко по-рано празнували рожден ден. Около 21.30 ч. младият мъж заявил, че излиза за малко навън. След като се забавил, приятелите му започнали да го търсят, като го открили в безпомощно състояние в подземния паркинг на кооперацията.

В жилището на младия мъж е открита бележка. Иззети са видеозаписи от камерите, с които е оборудвана сградата и подземният паркинг. Първоначално събраните факти показват, че най-вероятно се касае за самопрострелване, но са назначени множество експертизи за установяване на детайли по инцидента.

Пострадалият е откаран в „Шокова зала” на УМБАЛ – Бургас, а оттам е настанен за лечение в отделение „Реанимация” с огнестрелна рана в областта на слепоочието, с опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе