Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

7 години затвор за Сако, водил наркобанда

7 години затвор за Сако,  водил наркобанда

Спецсъдът осъди на 7 години затвор Стефан Бонев-Сако. Той бе признат за виновен за разпространение на наркотици и организирана престъпна група и ще изтърпи наказанието си при първоначален строг режим. Най-голяма присъда магистратите са наложили на Тихомир Георгиев, който получава 10 години затвор.

9 години затвор и глоба от 3000 лева получава Сокол Димитров. Присъдите им са най-високи, тъй като за тях има доказателства, че са рязали уши, чупили капачки и вадили очи на наркодилъри, които не се отчитат на Сако. Подсъдимият Теодор Великов е осъден на 6 години затвор и глоба от 20 000 лева. Ивайло Стойнов, Милен Алексиев, Стефан Гевгелийски и Андрей Начев получиха по 5 години затвор.

Начев трябва да заплати и глоба в размер на 20 000 лева. С условни присъди са се разминаха Александър Кукурин и Анатоли Янакиев. Кукурин е осъден на 3 години „лишаване от свобода" с 5-годишен изпитателен срок, а Янакиев на 2 години „лишаване от свобода" с 4 години изпитателен срок. Янакиев трябва да заплати и 5000 лева глоба. Подсъдимите Иво Дионисиев, Георги Гълъбов Томи Томов бяха оправдани по повдигнатите им обвинения. Присъдите им подлежат на обжалване в 15-дневен срок пред Апелативния специализиран наказателен съд.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе