Извънредни новини

Годеж украси шоуто на "Герена" (ОБЗОР)

Годеж украси шоуто на

Едва ли има по-хубав момент за един фен да чуе заветното - да от любимата си като този в събота на стадион "Георги Аспарухов". И това се случи в паметната за "Левски" нощ в събота. Макар и да не бе подплатена с победа над "Лудогорец". Еуфорията около новата трибуна бе завладяла мало и голямо. Миг, който бе чакан с трепет от толкова време. Изстрадан, защото враговете не спираха да се гаврят със "сините" и да ги подяждат. Затова радостта, която настъпи в около 19,30 часа, когато след водосвета синът на Георги Аспарухов Андрей скъса лентата, бе неописуема.

"Честита нова трибуна, левскари! Само Левски", провикна се Андрей, който дойде специално за събитието от САЩ със съпругата си Изабела. Тя също е със синя кръв, след като баща й е друга голяма фигура от историята на клуба Павел Панов. "Много емоционален момент. Щастлив съм. Само си представям, когато завърши промяната на целия стадион. Ще бъде нещо изключително. Един голям отбор има спадове, възходи, категоричен съм, че "Левски" ще се върне на своето място", каза още наследникът на Аспарухов. Малко след това дойде и времето на влюбените. Младеж от сектор "Б" предложи брак на половинката си, което не се колеба и извика - да. След това размаха пръстена. И дойде ред шоуто да продължи с пълна сила в трибуната зад вратата, която не спря да подкрепя любимците си - хореография, заря, пеене без почивка. Някои от феновете там дори имаха почетен екскорт до стадиона. Ударна група от агитката бе превзела автобус от линия №78 и се придвижи до спирката на стадиона в компанията на трима полицаи с мотори. "Гордеем се с вас. Щастливи сме. Продадохме над 13 000 билета. Имаше и пропуски, но ще бъдат отстранени", поклониха се от "Левски" пред привържениците си.

Петно

Макар и шоуто на "Герена" да бе на ниво, имаше и такива, които нямат място на стадиона. "Биткаджии" от агитката решиха да "бомбят" свой. И то за една фланелка. Потърпевшият е журналист от "Телеграф и бивш кадър на "Стандарт". "Вчера едни - със сини фланелки - не мога да ги нарека фенове, ме поступаха малко. 15 на 1! Резултатът беше красив, а групичката с една фланелка повече - моята! Развалиха ми един празник. И питам - как да си водим децата на стадиона? Нали имаше някаква договорка между привържениците? От "Левски" няма кой и как да ме откаже, но обяснението след подобна случка на малката ти дъщеря е малко обидно!", написа той в мрежата. Румен е получил спешна медицинска помощ. Заради побоя няма да може да работи доста време.

Кошмарът на Роналдо: Грозно!

Грозен мач, но какво друго искахте при такъв залог, отсече вратарят на "Лудогорец" Владо Стоянов. "Заслужено равенство и за двама отбора. Нека първо станем шампиони, а после ще говорим какво ще правим през лятото", каза още перничанинът, който се уреди с интересен екип шофьори след мача - Георги Дерменджиев и помощника му Петко Петков. "Нервен мач без много достойнства. Иначе - рядко срещана атмосфера, която предразполага за игра", коментира пък Дерменжиев. Спецът се защити и за решението си да извади от терена Керчев още в 24-ата минута. "Питайте Мъри как е в Казахстан. Там 7 години са го пробвали и са го махнали като неперспективно. Какво направиха 17 годишните? Ами тези на 19 или 21? Никой не може да надскочи развитието си", категоричен бе пловдивчанинът.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе