Извънредни новини

Германия съзря пъклен заговор

Германия съзря пъклен заговор

Не съм толкова зле, колкото ме изкарват, проплака Мюлер

Заговор между УЕФА и Франция видяха германците. Според тях ще има наказателна акция срещу Йоахим Льов и немските национали. Медиите приеха на нож решението френски съдия да ръководи тазвечершния мач със Северна Ирландия. Опасенията са, че съдията Клемент Тюрпен може да повлияе върху развоя на турнира. Французинът е известен с навика си да вади картони на поразия, което хвърли в ужас Германия. Месут Йозил, Жером Боатенг и Сами Кедира висят, ако бъдат санкционирани тази вечер, са аут от осминафиналите.

"В шестте мача, които е свирил миналия сезон в евротурнирите, Тюрпен е вдигнал 29 жълти картона", аргументират се от "Билд". Допълнителен повод за притеснение е и предишният мач, който Тюрпен свири на немците. През март 2015 г. той нашари Маншафта с четири жълти картона при победата с 2:0 над Грузия. Звездата на немците Томас Мюлер проплака от критиките, на които е подложен. Нападателят на Бундестима никога не се е разписвал на еврофинали. "Не съм доволен от начина, по който нещата се развиват за мен, но не съм толкова зле, колкото ме изкарват. Понякога играя добре, а ме плюят. Друг път съм пълна дупка, но вкарвам и всички тръбят "Мюлер пак ни спаси". Стоя си аз вкъщи и се чудя какво става", коментира пред УЕФА 26-годишният футболист.

Фенове събират пари за бездомници с мач

Футболният тим на северноирландските фенове събира пари за бездомници с мачове. Селекцията, която е под шапката на асоциацията в страната, ще мери сили с германски привърженици край Айфеловата кула в часовете преди днешния мач. "Играли сме навсякъде през годините и сме събрали хиляди евро за различни каузи", хвали се мениджърът на тима Алън Ферис и добавя: "Оптимист съм за предстоящия мач, но не знам какво да очаквам от немците. Не знам нищо за селекцията им. Ние имаме 24 човека, които са пределно надъхани да излязат срещу тях". Други привърженици се посветиха на партита. "В неделя купонясвахме на плажа в Ница, а сега се разхождаме из Париж. Европейското е страшно яко", кефи се Джеймс Кели.

Поляци се скриха, за да не ядат бой

Феновете на Полша се изпокриха от страх в Марсилия, информира "sport.pl". Запалянковците на Дружината били уплашени от побоищата, които окъпаха града в кръв в началото на европейското. Привържениците решили да се забавляват в по-безопасни части на града, за да не си навличат неприятности. Освен това почти никой не носи фланелки и артикули, които да издават каквато и да е национална принадлежност. Мачът между Полша и Украйна попада в графа "високорискови", което налага допълнителни мерки за сигурност. Двата тима излизат тази вечер от 22,00 ч на ст. "Велодром".

Боксьор се точи на Бундестима

за равен. "Излизаме срещу световните шампиони и няма как да стане по-хубаво от това. Имаме истински шанс да вземем точка, което ще ни прати на осминафиналите", прогнозира Карл Фремптън, който бе световен шампион в кат. до 55 кг. "Изживявам детската си мечта покрай успехите на националите. Те са моите герои. Няма как да съм по-горд от тях", пише в материала си за "Белфаст телеграф" непобеденият боксьор.

Вярвам, че имаме шанс

да вземем нещо срещу Бундестима, ако играем на максимум, отсече капитанът на Северна Ирландия Кевин Дейвис пред "Белфаст телеграф". "Всичко е срещу нас, защото сме малка страна, но ще покажем хъс, енергия и качество, пък да видим дали ще се окаже достатъчно. Показахме, че не сме дошли само да запълваме бройката", надъха се допълнително халфът.

Боатенг се татуира

при успех на Германия на европейското. Това призна татуистът на защитника Тим де Робертис. "Ако спечелим, той ще увековечи момента, както направи след световното", заяви артистът пред "Билд". Боатенг е любител на това изкуство и има множество татуировки по цялото си тяло. "Само вратът е табу, защото ще се вижда, когато играе. Той е наистина запален. Понякога ми пише през нощта, когато го е осенила някаква идея", разкри Робертис.

Слагат Шевченко начело

на Украйна. Настоящият селекционер на страната Михаил Фоменко напуска след края на европейското след фиаското във Франция. Тимът записа две поражения и днес излиза да спаси честта си срещу Полша. Бившият нападател Андрий Шевченко е сочен за фаворит за поста. В момента той е част от щаба на Фоменко, след като се присъедини през миналата година. Футболната легенда планува сериозни промени в тима, ако бъде избран за селекционер.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе