Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Трима души са загинали в катастрофа край село Долище

Трима души са загинали в катастрофа край село Долище

Трима души са загинали при катастрофа край варненското село Долище. Това са мъж и две жени на възраст между 20 и 21 години от Варна и Балчик. 

Сблъскали са се лек автомобил "Волво" и микробус "Мерцедес" на кръстовището за Долище на пътя Аксаково - Кичево. Микробусът е пътувал от Кичево за Аксаково, а лекият автомобил от село Каменар за Долище. На разклона лекият автомобил не е спрял на знак "Стоп" и е бил блъснат странично от микробуса. 

Петимата пътници в микробуса са строителни работници от Силистра. Те, заедно с шофьора, който е с опасност за живота, са приети в болницата "Света Анна". Д-р Калоян Бакалов, началник на спешния център в болницата, уточни: 
Имаме пациент, който е в тежко състояние с фрактура на базата, контузия на крайниците, също рани по лицето и са в "Спешна операционна" в момента, защото имаме и проблеми кървене от коремни органи. Двамата водачи са при нас. Единият пациент, който ще бъде приет в "Гръдна хирургия" с фрактура на ребратния мотор, също е със съчетана травма пациента, имаме пациент в неврохирургия ще бъде приет, и още един пациент, който ще бъде също приет в "Коремна хирургия". Сега в момента е под наблюдение. Останалите двама ги уточняваме със съчетани травми, като останалите двама са в по-леко състояние".
По случая е образувано досъдебно производство.



Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе