Извънредни новини

Домусчиев: Шансовете остават 50 на 50

Домусчиев: Шансовете остават 50 на 50

Рим. Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви след успеха като гост с 1:0 над Лацио в Лига Европа, че шансовете за класиране на 1/8-финалите остават 50 на 50. Босът на българските шампиони благодари на феновете за подкрепата като окуражи и капитана на тима Светльо Дяков, който пропусна дузпа и си изкара червен картон.

"Нямах възможност да вляза в съблекалнята и да го окуража, но той е мъжко момче и трябва да преодолее този голям шок. Неговите съотборници трябва да му помогнат това да се случи колкото се може по-бързо. Щастлив съм от победата, но най-много ме радва, че спечелихме заради феновете. Преди мача ги срещнах в парка и видях, че са щастливи, а по време на срещата ни подкрепяха докрай. Въпреки днешния успех, смятам, че шансовете остават 50 на 50. Лацио е голям клуб с над сто милиона бюджет", каза Домусчиев, цитиран от Спортал.

След мача Светльо Дяков сподели: "Да, това е може би най-тежката ми ситуация. Пропуснах дузпа, изгониха ме с червен картон. Чувството не е приятно. През целия мач играхме добре и заслужавахме победата. Трябва да се вдигаме. Животът продължава и гледаме напред. Да, абсолютно така си бях замислил да изпълня дузпата. Много неприятно. По-важното е, че отборът игра много силно и заслужено спечели. Треньорът реши аз да изпълня дузпата".

Стражът на разградчани Владо Стоянов определено бе най-силният на терена за Лудогорец, като извади дузпа, а направи и няколко много класни спасявания, с които опази мрежата си суха.

„Апетитът идва с яденето. Радвам се, че успях да запазя вратата си суха. В никакъв случай не съм герой. Още преди мача си говорихме, че няма какво да губим и може само да спечелим. Отборът игра много добре и в двете фази. Можехме да вкараме и втори гол", коментира Стоянов след двубоя.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе