Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Дъщерята и гаджето на Уокър в шок

Дъщерята и гаджето на Уокър в шок

Медоу Рейн, дъщерята на Пол Уокър, е в тежко психическо състояние, след като в неделя баща й изгоря в катастрофа. Запознати разкриват, че 15-годишната девойка отказвала да повярва, че татко й вече не е жив. Медоу качи във Фейсбук снимка, на която са двамата: "Когато бях малка, той ме учеше да ходя, да се усмихвам и никога да не се предавам. Обичах го още преди да знам какво е любовта. Той беше моят герой. Плача, докато пиша това. Теб те няма, но не си забравен! Почивай в мир, татко".

Според близки на семейството именно дъщерята е нахъсвала Уокър да продължи снимките на "Бързи и яростни". "Тя беше толкова горда с него и постоянно го окуражаваше за различните му роли. Беше истинската и голямата любов в живота му", допълва още източник. Медиите отвъд океана разкриват, че красавицата доскоро е живяла в Хавай, но заради татко си неотдавна се мести в Калифорния. Ребека Мак Брайън е жената, дарила актьора с единственото му дете. Двамата се разделят скоро след раждането на Медоу (4 ноември 1998 г.). Тогава Пол е бил едва 26-годишен. Въпреки това Медоу не остава без бащинска обич.

Жасмин Пилчърд-Госнел, гаджето на актьора, също е в шок от гибелта му. "Пол беше страхотен. Бях с него и Жасмин в Деня на благодарността и дори поиграхме голф. Но това е животът - във всеки един миг всичко може да отиде по дяволите. Двамата планираха да създадат семейство, деца... Жасмин сега е при майка си, сестра ми Джули, защото в този тежък момент е просто неспособна да остане сама", разказа през репортери Бартън Брунър, чичо на 23-годишното момиче.

Всички близки и приятели на Пол се утешават с думите му, които той често е изричал: "Ако някой ден високата скорост ме убие, не плачете, защото съм се усмихвал!"

Шефът на полицията в Лос Анджелис Ричард Коен заяви пред CNN, че властите са получили телефонно обаждане в неделя, според което на мястото на инцидента е имало и друга кола, когато поршето се е ударило в крайпътното дърво и е избухнало в пламъци. По-късно обаче шерифът на Санта Кларита заяви, че според очевидци поршето убиец се е движело само на пътя и то с много висока скорост. Разследването продължава.

Семейството на Пол обаче категорично отказа да приеме версията на полицията, че актьорът е участвал в улична гонка. "Това са безотговорни твърдения на хора, които просто се опитват да изкарат любовта му към високите скорости и състезанията причина за смъртта. Инцидентът е ужасен, а слуховете правят нашата скръб още по-голяма и болезнена", казва 37-годишната Ашли, сестра на актьора, пред "Дейли Мейл".

Пол е от четирите деца на Пол Уокър-старши и Черил, които имат още двама синове - Кейлъб на 36 и Коди на 25. Преди да стане известен през 2001-ва като Брайън О'Конър във филмовата поредица "Бързи и яростни", Пол се е снимал в много други продукции. Синеокият чаровник е роден на 12 септември 1973 г. в Глендейл, Калифорния. Кариерата му започва, когато е още дете. Първоначално той е рекламно лице на много продукти, а най-първата му реклама е на "Памперс". Между 1985 и 1994 г. Пол е гост-актьор в няколко телевизионни сериала, сред които "Кой е шефът" и "Докоснат от ангел". Първата му роля в киното е с филма "Чудовище в килера" през 1986-а.

Погребението на Пол ще бъде в тесен семеен кръг, медии и почитатели няма да бъдат допускани, гласят последните новини от Холивуд. Подготовката за церемонията вече започна, въпреки че все още не е ясно дали полицията е върнала останките му на семейството. Близките и приятелите на Пол получиха десетки съболезнования и хиляди картички от покрусени фенове, съобщава tmz.com.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе