Извънредни новини

Дърпат уши в "Левски" при 3:0

Дърпат уши в

София. Така не може!, обяви треньорът на "Левски" Антони Здравков след лежерното 3:0 над "Любимец".

"Сините" отново изнервиха феновете си, част от които решиха да се забавляват сами и се съблякоха голи до кръста. Стигна се до там, че запалянковците изпратиха с овации на почивката Славчо Шоколаров, който си заби автогол и сложи край на мъките в атака на домакините.

"Не е добре, че мислехме повече за следващата среща с "Лудогорец". Трябваше рано да си решим мача, имахме такава възможност. Не съм доволен и от пропуските в атака", каза още Сухия. Той похвали младоците Антонио Вутов и Борислав Цонев. Последният обаче бе заменен в началото на второто полувреме. "Имал е проблеми със стомаха, но ги е скрил от нас, защото искал да играе. Дори е вземал хапчета", обясни Здравков. "Доволни сме от резултата, но не и от играта. Причини има много. Трябва да сложим край на колебливите игри", отсече техническият директор Христо Йовов.

"Очаквам да видим съвсем друг отбор в Разград", допълни той. Бижутера обяви, че през зимата на "Герена" няма да има тотална разпродажба. "Не искаме да се разделяме с основни играчи, освен ако няма сериозна оферта", категоричен бе Йовов. "Любимец" дойде само с 16 души на "Герена", но гостите се заканиха, че няма да хвърлят кърпата след Нова година. "Отбор ще има и през пролетта. Вече работим по селекция. Ще се спасим и от изпадане", заяви треньорът Красимир Мечев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе