Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Четирима пострадаха на пътя

Четирима пострадаха на пътя

Четирима души пострадаха при пътни инциденти на територията на област Шумен вчера, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР . Загинали няма. Опасност за живота на ранените също няма.

18-годишен водач бе ранен при катастрофа вчера сутринта на главен път Шумен - Силистра на разклона за село Хитрино. Произшествието е станало около 7:40 ч. Водач на товарен автомобил Рено „Премиум“ с варненска регистрация поради движение с несъобразена скорост ударил спрелия лек автомобил Фолксваген „Поло“ с шуменска регистрация. В резултат на удара водачът на лекия автомобил е ранен. След преглед в МБАЛ - Шумен била установена фрактура на фронталната кост на черепа. Настанен е за лечение без опасност за живота. Той и водачът на товарния автомобил от село Черни бряг, община Антоново, са тествани за алкохол. Наличие не било установено.

Двама мъже са пострадали след катастрофа по пътя между селата Избул и Върбяне. Произшествието е станало около 11:25 ч. вчера. 33-годишен водач от село Църквица управлявал лек автомобил Сеат „Ибиза“ с шуменска регистрация. Водачът се движил в посока към село Върбяне. Не съобразил скоростта си на движение, навлязъл в насрещната лента и се ударил в идващия насрещно товарен автомобил Мерцедес „Актрос“ с шуменска регистрация. Екип на пожарната в Нови пазар пристигнал на място и обезопасил веднага двата автомобила. В МБАЛ - Шумен за преглед са откарани водачът на сеата и неговият спътник. Установено било, че водачът е с със счупена дясна ръка и фрактура на пет ребра вдясно, а пътникът в автомобила с фрактура на ляво ходило и комоцио. Настанени са за лечение в болничното заведение без опасност за живота. Двамата водачи са тествани за алкохол, наличие не било установено.

70-годишна жена от Шумен е пострадала след пътен инцидент в града. Около 14 ч. вчера жената пресичала по пешеходната пътека на бул.“Симеон Велики“ срещу хранителен магазин. Лек автомобил спрял да я пропусне, но идващият след него водач на лек автомобил Ауди А3 се престроил в лявата лента и ударил пресичащата жена. Пешеходката е откарана за преглед в МБАЛ- Шумен, където била установена фрактура на фибулна кост на десния й крак. Извършен бил оглед.

По трите случая са образувани досъдебни производства.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе