Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Загина полицай от спецчастите в Бургас в свирепа катастрофа край Котел

Загина полицай от спецчастите в Бургас в свирепа катастрофа край Котел

25-годишният полицай от спецчастите в Бургас Вилиан Димов е загинал в тежка катастрофа край Котел. Младият мъж, част от Специализираните полицейски сили, се е ударил със своя Фолксваген Голф в Рено с хасковска регистрация, чийто 56-годишен шофьор по чудо е оцелял. Откаран в критично състояние за лечение в Сливен, няколко часа по-късно полицаят е починал от тежките травми.

Младият мъж бил в отпуск и гостувал на гости на роднини в Жеравна, като по това време редовно ходел да тренира във фитнес зала в Котел. Цялата полиция в Бургас е в шок от трагичната вест за внезапната кончина на младия им колега, съобщи Флагман.бг.

"Когато излизаше от завоя не можа да овладее колата започна да прави нещо като дрифтове до момента, в който се блъсна с огромна сила в мен", заяви шофьорът на реното пред Котелнюз. "Беше се завъртял така, че ме удари със задницата си, силно отскочи и се блъсна в мантинелата."

Общо 13 души са ранени при 13 ПТП-та в страната през изминалото денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. На територията на столицата са станали 133 леки пътни инцидента.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе