Извънредни новини

Босът на "Ботев" с ултиматум за Европа

Босът на

Всичко друго освен Европа ще е провал с тази селекция, отсече вчера собственикът на "Ботев" Цветан Василев в интервю за "Лайвспорт". Той допълни, че няма значение дали визата ще бъде спечелена през първенството или чрез Купата на България.

"Това означава, че след края на първенството сядаме, разглеждаме плюсовете и минусите и всеки понася своята отговорност", продължи банкерът. Василев е категоричен, че до сега не е водил преговори с други треньори.

"Разбрал съм се със Станимир Стоилов и съм доволен от работата му до момента. Оценката ми за треньорите е положителна. Неведнъж съм казвал, че "Ботев" е дългосрочен проект, който трябва да се развива по план. Не съм очаквал да сме на тази позиция, но тепърва идват сериозните мачове, а в тях показваме, че не отстъпваме на конкурентите си. Стигнахме до заключението, че трябва да се докарат качествени чужденци. До този момент "Ботев" бе дал в пъти по-малко за селекция спрямо "Лудогорец", "Литекс" и "Левски"", каза още Василев.

"Най-вероятно ще дадем гласа си за Боби Михайлов на конгреса, като гледам, няма друг. Но имаме сериозни изисквания. Да няма собственици и президенти в Изпълкома и да се подобрят терените", завърши бизнесменът. Той дискутирал последната тема с Гриша Ганчев и с Кирил Домусчиев. "Съгласете се, голяма част от стадионите, на които се играе футбол, приличат повече на картофени полета. За какво израстване на футбола въобще може да говорим", завърши Василев.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе