Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Доброволците от БМЧК в Силистра организират благотворителен концерт

Доброволците от БМЧК в Силистра организират благотворителен концерт

Благотворителен концерт под мотото "Дай криле на мечтите им" организират тази вечер доброволците от Младежкия червен кръст (БМЧК) в Силистра, като приходите от изявата ще отидат за подпомагане на деца от бедни семейства.

Младежите са мобилизирали всичките си приятели за организацията на събитието с цел бъдат събрани колкото се може повече средства, за да бъдат зарадвани предколедно повече деца.

Точно за кои деца ще стане ясно след концерта - публично ще уведомим гражданите. След като имаме сумата, ще се видят най-рисковите групи в областта и ще се определят точно, а преди концерта ще има и благотворителен базар, поясни Симеон, един от доброволците.

Помагат ни училищата, както и различни талантливи деца, които са направили картички и други ръчно направени предмети, допълни друг доброволец Сиана.

В концерта ще участват местни певчески и танцови състави и самите доброволци.

Надяваме се, че преди коледните празници, всеки е уловил малко или много коледния дух и искаме да помогнем на деца, които се страхуват да мечтаят, да могат да материализират своите желания, сподели още Сиана.

В 18.00 часа в залата на Община Силистра днес, 4-ти декември - всички, които имат желание да помогнат и да сбъднат мечтите на децата, нека да заповядат.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе