Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Благотворителен концерт за онкоболна жена

Благотворителен концерт за онкоболна жена

"Вървим към доброто по пътя на надеждата" е благотворителната  инициатива, която днес - 15 август, ще се проведе в Дулово. Тя е в подкрепа на онкоболната Еленка Стоянова от Силистра, майка на три деца. Организатори на благотворителната кампания са младежите на Дулово. Проявите ще започнат в 10 ч. с работилнички за малки и големи.
„Всеки ще може да изработи картичка, рисунка, гривничка, да играе шах, да бъде гримиран, нарисуван с кана и заснет в специален фото кът“. Това уточни за Радио Шумен  Жюлияна Георгиева, която е част от екипа на благотворителната инициатива.

"След работно време в 19.30 ч. ще започне нашият благотворителен концерт в читалище "Никола Йонков Вапцаров" в гр. Дулово. Там всеки може да си закупи билет. Концертът ще бъде много интересен и много различен. Организирали сме хора от Шумен, Силистра, Дулово, Търговище и  други населени места. Концертът ще бъде много хубав и ще се радвам гражданите на Дулово и другите райони да ни подкрепят и да дойдат на нашето събитие", посочи Жюлияна Георгиева.
Цената на билета за благотворителния концерт е три лева, съобщи още Жюлияна Георгиева, а през целия ден ще има базар със сувенири, изработени от гражданите на Дулово. След приключване на проявите, събраните средства ще бъдат предоставени на семейството на Еленка Стоянова.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе