Извънредни новини

Супер Бербо получи и най-голямото признание от феновете на Монако

Супер Бербо получи и най-голямото признание от феновете на Монако

Монако. Димитър Бербатов получи поредното признание от феновете на Монако. След като вече три пъти бе титулован Най-добър футболист на тима за определн кръг, този път феновете на монегаските излъчиха българина за Играч на месец март.

Бербо оглави резултатите от анкетата, публикувана на официалния сайт на Монако, с убедителна преднина. 65 процента от гласувалите 2266 участници в анкетата определиха Бербо за своя номер 1.

След родната гордост останаха играчи като Жереми Тулалан с 18%, Хамес Родригес с 15% и Мунир Обади със скромните 2 процента.

През изминалия месец българският таран се разписа с три гола в три от срещите на тима, а именно тези мачове завършиха и с победа за монегаските. 

Бербатов отново игра силно при успеха на "Монако" с 3:1 у дома срещу "Нант" в неделя вечер. Бербо подаде за първия гол дело на Хамес Родригес. При паса към българина обаче страничният рефер не видя, че той е в засада. Малко след това Митко вкара и гол, но той бе отменен правилно заради засада.

Преди началото на двубоя на терена се появи легендарният играч на "Монако" - Марсело Гаярдо. Куклата, който игра в тима в края на XX век, даде символично начало на мача. Бербатов беше сред първите, които му подадоха ръка.

След мача треньорът Клаудио Раниери отново похвали българина. "Той дава увереност на отбора. Лекотата, с която докосва топката, ме впечатлява. За пореден път той изигра силен мач. Надявам се да продължава така", сподели Раниери.
Агентът на Митко Емо Данчев за пореден път разкри, че има време да се мисли за бъдещето му в "Монако". "Той е щастлив тук. През май ще седнем и ще обсъдим бъдещето му", обяви Данчев, цитиран от френски медии.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе