Извънредни новини

Бербатов раздава пари в ПАОК

Бербатов раздава пари в ПАОК

Митко благодари на лекарите си с лична премия

Името на Димитър Бербатов се превърна в една от водещите теми в гръцкия спорт по празниците. Нападателят на ПАОК показа на комшиите какво значи щедрост, като зарадва с лична коледна премия част от служителите в клуба. Парите са били разделени между низши членове на спортно-техническото ръководство и лекарите. Най-ценното в случая е, че част от тях са с много малки заплати, а някои дори ги получават със закъснение, докато Бербатов е един от тези, които са с най-солидни приходи в Суперлигата. Това е бил единият от мотивите му за даренията, а другият е бил, че наградените всекидневно се грижат за играчите и тяхната форма. Самият той доскоро беше контузен и се наложи да получава медицинска помощ. Митко е поискал благотворителният му жест да не става публично достояние, но при толкова много "засегнати" хора, той така и не успя да бъде опазен в тайна.

"Страхотен Бербатов", възкликна в заглавие "Имерисия". "Освен велик футболист той се доказа и като невероятна личност", допълва "Gazzetta.gr". "Хуманна постъпка", заключи "Контра".

Междувременно официалният феншоп на ПАОК пусна сапуни с неговия лик. Те са на цена от 2,90 евро и благодарение на неговата популярност се харчат добре. На лицевата част на опаковката са неговият образ и неговият автограф.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе