Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

400 баровци на парти в замък, полицията ги разгони

400 баровци на парти в замък, полицията ги разгони

Незаконно парти в замъка Брукхейвън, на което са присъствали 400 души, предизвика намесата на полицията в Лонг Айлънд (Ню Йорк, САЩ).

Поради пандемията подобни събития с повече от 10 участници са забранени, пише „Дейли Мейл“, цитиран от "Лента.ру" и БГНЕС.

Празникът се е провел в уединено имение на стойност 1,1 милиона долара, което се намира на площ от четири хектара. Преди това замъкът е бил собственост на рапъра и DJ Kid Panic, а сега имотът е изложен в сайта за краткосрочен наем на Airbnb.

Сигналът е дошъл от съседи, които забелязали редиците автомобили, които се движели към Брукхейвън рано сутринта в понеделник. Полицията пристигнала в замъка в 12:25 ч. и й отнело четири часа, за да разпръсне гостите.

Оказа се, че собственикът на замъка го е дал под наем само за осем души (основният наемател, с когото е имало споразумение, вероятно от Ню Джърси) и не е очаквал вместо него да има 400 гости. Съседите твърдят, че той винаги е бил много строг по отношение на наемателите, но това няма да спаси собственика от глоба до 15 хиляди долара.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе