Извънредни новини

Бандата хлъзна "гробарите" (ОБЗОР от ЛЕ)

Бандата хлъзна

Всички шефове на "Партизан" хвърлиха оставки след резила

Иван Бандаловски се превърна в черната овца на "Партизан". "Гробарите" сензационно отпаднаха от Лига Европа след загуба с 1:3 от германския "Аугсбург" у дома. Сръбският гранд щеше да се класира дори и при провал с 1:2, но няколко минути преди края българинът Иван Бандаловски се подхлъзна и изпусна човека си. Оттам дойде фаталното трето попадение на гостите, с което Бобадиля хвърли всички на "ЮНА" в шок. Самият Бандаловски се разкая за случката, но намекна, че грешката не е изцяло негова.

"Исках да скоча, но се подхлъзнах. Видяхте обаче, че Фабрисио тръгна да вкарва гол, не се върна и задната греда остана непокрита. Така ни матираха", обясни Бандата. "В кариерата си не съм имал по-голямо разочарование. Невероятно е, че ни елиминираха с голове в края на двете полувремена. Цяла седмица си повтаряхме, че не трябва да допускаме попадение до почивката, но се случи точно това", ядоса се още защитникът. След поражението сръбските медии засипаха с критики треньора Любинко Друлович, който дори не се яви на пресконференцията.

Късно в четвъртък пък стана още по-страшно за "гробарите". Целият управителен съвет на "Партизан" хвърли оставки. Първи бе генералният директор Милош Вазура. После и останалите, информират медиите в Сърбия. Все още не е ясно какво ще става с "гробарите" от тук нататък. Тимът приключи участие в Европа, а освен това е на четвърто място в първенството - на цели 24 точки от големия враг и лидер "Цървена звезда".

"Орлите" разпериха крила около Бербо

В нашия клуб няма място за философи, които смятат, че Димитър Бербатов симулира контузии, защото го мързи да играе. Това становище се появи на официалната страница на ПАОК след сензационната победа на гърците с 1:0 в гостуването на "Борусия" Д. Мачът все пак бе без значение, тъй като немците си бяха осигурили участие във фазата на директните, а "двуглавите орли" вече бяха отпаднали от турнира. "С класата и спокойствието на Бербатов нещата се получиха", продължиха да го хвалят в клуба. Звездата също не скри задоволството си от успеха. "Получи се страхотен резултат за отбора. Да, трябваше да се защитаваме повече, но го направихме всички. Успяхме да вкараме и това се оказа достатъчно. Нашият отбор е млад и се нуждае от такива победи, за да израства. Нямам думи за публиката. Феновете ни бяха страхотни", заяви Бербатов. Той бе попитан кой отбор ще спечели Лига Европа. "Има силни тимове - "Борусия", "Лацио", "Наполи". Но аз съм фен на "Ман Юн". Ще гледам и ще им стискал палци", добави Бербатов след мача.

Благо ще рита на нова трева

през пролетта, съобщават медиите в Русия. Другата седмица започва реконструкция на ст. "Казан Арена". Причината е, че съоръжението е едно от тези, които ще приемат мачове по време на световното първенство през 2018 г. "Искам възможно най-рано да оправим проблема с тревата. Тя често се заледява и трудно се получават хубави мачове", обяви шефът на организационния комитет на Мондиала за Казан - Азат Кадиров. Иначе Благо и "Рубин" все още се оглеждат за нов треньор. Фаворит беше португалецът Жозе Коусейро, но той се отказал, след като тимът отпадна от Лига Европа след 2:2 като гост на "Бордо".

Резултати:

Лига Европа, групова фаза; Група "А": "Фенербахче" - "Селтик" 1:1, "Аякс" - "Мьолде" 1:1. Класират се "Мьолде" и "Фенербахче".
Група "В": "Бордо" - "Рубин" 2:2, "Сион" - "Ливърпул" 0:0. Класират се "Ливърпул" и "Сион".
Група "С": "Габала" - "Краснодар" 0:3, "Борусия" Д - ПАОК 0:1. Класират се "Краснодар" и "Борусия" Д
Група "D": "Мидтиланд" - "Брюж" 1:1, "Наполи" - "Легия" 5:2. Класират се "Наполи" и "Мидтиланд".
Група "Е": "Рапид" В - "Динамо" Минск 2:1, "Виктория" - "Виляреал" 3:3. Класират се "Репид" и "Виляреал".
Група "F": "Слован" Л - "Марсилия" 2:4, "Грьонинген" - "Брага" 0:0. Класират се "Брага" и "Марсилия".
Група "G": "Днепър" - "Розенборг" 3:0, "Сент Етиен" - "Лацио" 1:1. Класират се "Лацио" и "Сент Етиен".
Група "Н": "Спортинг" Л - "Бешикташ" 3:1, "Скендербек" - "Локо" М 0:3. Класират се "Локо" М и "Споргинг".
Група"I": "Фиорентина" - "Беленензеш" 1:0,
"Лех" - "Базел" 0:1
Група "J": "Андерлехт" - "Карабах" 2:1, "Тотнъм" - "Монако" 4:1. Класират се "Тотнъм" и "Андерлехт".
Група "К": АПОЕЛ - "Спарта" Пр 1:3, "Астерас" - "Шалке" 0:4. Класират се "Шалке" и "Спарта".
Група "L": "Партизан" - "Аугсбург" 1:3, "Атлетик" Б - "АЗ Алкмаар" 2:2. Класират се "Атлетик" Б и "Аугсбург"

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе