Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Все още има места в междуградските автобуси, които тръгват от София утре

Все още има места в междуградските автобуси, които тръгват от София утре

Все още има места за някои от междуградските автобуси, които ще тръгнат от Централната софийска автогара утре. Това обяви пред "Хоризонт" председателят на Сдружението на автобусните превозвачи Галя Топалова. Тя съветва пътуващите да не чакат последния момент,  за да си купят билети и напомни, че покупката може да бъде направена и онлайн през сайтовете на автобусните фирми:

Не на всички фирми, но повечето фирми са пуснали извънредни автобуси и все още има места - за Силистра, за Варна, Шумен, Търговище, Омуртаг, за Пловдив, за другите градове има места все още. За 24-и сутринта е малко по-натоварено, но на обяд, след 12 часа, вече има места и фирмите пътуват.

Повечето фирми вече имат онлайн закупуване на билети, затова няма смисъл да се ходи на автогарата. Съветваме хората да си вземат за отиване и за връщане, тъй като има наплив за 27-и за връщане,  на 28-и е по-голям напливът и за 3 и 4-ти. Над 20% са намаленията за отиване и за връщане.

Билети за пътуване в страната ще може да се купуват и в празничните дни, добави Галя Топалова. Тя  уточни кога Централната автогара няма да работи:

Всичките фирми работят и на празниците. Няма да пътуват само 24-и през нощта, когато е Бъдни вечер. На 31-и до обяд ще има автобуси на автогарата. Към 7 часа я затварят и на 1-и вече сутринта след 8-9 часа работи пак.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе