Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Силистра

Без ток на 13 август

Без ток на 13 август

Неотложни ремонти и обслужване на електросъоръженията ще са причина за спиране на тока в някои населени места на Североизточна България и днес, 13 август.

Така например, днес (13.08.) и утре (14.08), в кубратското село Севар ще бъде прекъснато електрозахранването от 9 до 16:30 ч. в трафопост-4, както и по улиците: „Камчия“, „Цар Самуил“, „Хан Крум“, „Хан Аспарух“, „Хан Омуртаг“, „Тервел“, „Цар Иван Асен“, част от ул. „Цар Симеон“ и в Социалния  патронаж.

Във вилна зона "Драката" в Търговище токът ще бъде спиран всеки ден до края на август между 9 и 17 часа.

В Шуменска област днес без ток от 8 до 12 часа ще бъде районът на 7-ми километър в Шумен, и селата: Белокопитово, Стуйно, Развигорово, Длъжко, Звегор, Трем, Единаковци, Байково, Добри Войников, Деница, Боян, Капитан Петко, Черна, Върбак, Тимарево, Хитрино, Панайот Волов, Сливак, Близнаци, Страхилица, Хибриден център по свиневъдство, помпени станции на В и К и базови станции на мобилните оператори в тези райони.

Върбишкото село Методиево ще бъде без електрозахранване от 8:30 до 16:30 ч. днес, а в Шумен без ток от 9 до 16 ч. ще бъдат абонатите по улиците: „Петра“, „Възрожденец“ и „Гиньо Писков“.

До 17 август в град Мартен и в русенското село Сандрово между 9 и 16 часа за по 1 час ще бъде спиран токът на отделни абонати. Всеки ден между 8:30 и 16:30 часа до края на месеца в голяма част от Русе и населените места в областта са възможни смущения в електрозахранването заради извършваните неотложни ремонти на електросъоръженията.

От 9 до 16 часа са възможни смущения в електрозахранването на част от Силистра – на  улиците: „Никола Вапцаров“ – номера 109А и 190; и ул. “Албена“ № 109, както и в селата Падина, Окорш, Средище и Стрелково.


Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе