Извънредни новини

"Арсенал" връща Бало в Англия

След привличането на Месут Йозил това лято "Арсенал" се готви да направи нов трансферен удар. Арсен Венгер е решил да развърже кесията през януари и да даде голяма сума за звездата на "Милан" Марио Балотели, пишат медиите в Англия. Напоследък нападателят отново напомни, че е лошо момче. В момента той е наказан, тъй като получи червен картон след края на дербито с "Наполи". Тогава налетя на съдията.

Италианските медии веднага заключиха, че дните му при "росонерите" са преброени. От това ще гледа да се възползва именно "Арсенал". Ако с Балотели не стане, "Дейли Мейл" твърди, че Арсен Венгер не се е отказал да купи нападателя на "Челси" Демба Ба.

Иначе Джак Уилшър ще пропусне утрешния мач на "Арсенал" срещу "Наполи" от Шампионската лига. Изненадващо или не, халфът има травма в глезена след успеха 2:1 над "Суонси". "Играем добре. Как титла? Стига глупости. Сега трябва да бием италианците", каза Венгер.

Днес пък "Наполи" пък имаше премеждия при пристигането си в Лондон. Местната полиция щателно е пребъркала багажа на всички футболисти. "Само дето не ни съблякоха голи. Не разбирам, нали има техники, които всичко отчитат", оплака се халфът Марек Хамшик.

Босът на италианците Аурелио де Лаурентис пък изненадващо отказа да коментира предстоящия двубой. "Надявам се на победа", каза в нетипичния си стил иначе ексцентричният шеф. "Уважавам Арсен Венгер. Той е страхотен специалист. Мачът ще е много интересен", сподели пък Рафа Бенитес.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе