Извънредни новини

"Арсенал" на стриптийз с прасета след провала

В "Арсенал" го удариха на купон въпреки провала на осминафиналите в Шампионската лига срещу "Байерн" (0:2 с голове на Кроос и Мюлер).

Резервният нападател Никлас Бентднер изобщо не се впечатли от поражението. След двубоя на "Емирейтс" той отиде на Британските Музикални Награда. После датчанинът посети The Box. Заведението е известно като едно от най-долнопробните клубове в Лондон. В него редовно стриптийзьорките са облечени като прасета. Задръжките им обикновено падат след 1 през нощта, а Бендтнер бе забелязан да си тръгва към 4,30 сутринта. Пер Мертезакер и Лукаш Подолски пък бяха забелязани да вечерят стабилно в пицария близо до стадиона.

Единствен грешникът Месут Йозил се прибра веднага в дома си и излезе само, за да си купи вода. Германецът изпорти дузпа при 0:0. "Ден след мача чувството е още по-гадно. "Арсенал", съжалявам", написа Йозил във Фейсбук. Съотборникът му Матьо Фламини обаче не може да преглътне случката. Французинът напсувал Месут по време на мача, а след това в съблекалнята го нарекъл "мързеливец". Сериозно наказание грози вратарят на лондончани Войсчех Счесни. Полякът бе изгонен в края на първото полувреме, а при напускането си показа среден пръст на германските фенове. Мачът в Лондон очаквано предизвика сериозен интерес. Доказателство за това е постъпката на Джеймс МакАртър. Халфът на "Уигън" заряза бременната си жена в болницата, за да гледа сблъсъка. "Трябва да роди всеки момент, но нищо няма да ме откъсне от мача", написа МакАртър.

Плюнка изважда Робен

от реванша между "Байерн" и "Арсенал" на 11 март. От УЕФА ще проведат разследване дали наистина холандското крило се е изхрачил върху падналия Бакари Саня по време на двубоя на "Емирейтс". В английските медии дори се появиха снимки от инцидента. "Не съм правил нищо такова. Ако това бъде доказано, можете да ме извлечете от терена и да ме накажете за 10 мача дори повече", ядоса се Робен. "Не му прави чест. Робен е страхотен играч. Ако наистина е наплюл нашия Саня, то това е грозно", каза Арсен Венгер.

Обявиха Коща за Завоевател

Диего Коща, Завоевателя, така в. "Марка" отрази победата на "Атлетико" над "Милан" с 1:0. Победният гол на "Сан Сиро" вкара именно звездата на "дюшекчиите" в 83-ата мин. с глава. "Точно како истински лидер Коща поведе "Атлетико" към завоюване на нови земи. Тези на "Сан Сиро" бяха почти непознати, но сега са наши", допълва изданието.


Вратарят на испанците Тибо Куртоа пък бе доста недоволен, че е обявен за играч на мача. "Щом аз взех този приз, значи "Милан" са имали повече положения. Това не бе така", каза Куртоа. Въпреки загубата в "Милан" останаха оптимисти. "Нямахме никакъв късмет. Ударихме и две греди. Накрая ни вкараха от никакво положение. Имаме шанс за реванша", каза треньорът Кларънс Зеедорф. Звездата Марио Балотели пък се радваше на подкрепата на гаджето си Фани Негуеша. Твърдеше се, че двамата са се разделили, но след мача си тръгнаха заедно.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе