Извънредни новини

Загорчич умерено доволен от успеха над Партизан

Загорчич умерено доволен от успеха над Партизан

Ловеч. Наставникът на Литекс Златомир Загорчич изрази своето умерено задоволство от постигнатата победа над сръбския гранд Партизан. Белградският клуб, който в последните 10 години триумфира 7 пъти с титлата в страната си, бе надигран от ловчанлии с 3-2 след два гола на Станислав Манолев и един на Момчил Цветанов.

"Наистина престижно е да победиш Партизан, но това не ни дава специални поводи за някаква еуфория. Това бе една контрола и за мен важна бе играта ни и тактическата дисциплина. Стана оспорван двубой, в който момчетата подходиха много отговорно и оползотвориха своите положения. Изпуснахме и още две отлични ситуации да вкараме, но като цяло се представихме добре. Разбира се, има върху какво да наблягаме и усъвършенстваме, затова няма как след една победа да се успокояваме. Предстои ни още работа", заяви старши треньорът Загорчич.

Той поясни, че е умишлено е запазил някои от футболистите си, за да не рискува тяхното състояние след завръщането им в строя от контузии. За следващата контрола с Амкар Перм те ще бъдат на линия.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе