Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Христо Йовов ще помага в избора за миски

Христо Йовов ще помага в избора за миски

Тази седмица в София е финалният етап от кастинга за „Мис Национален отбор" 2016. Към журито ще се включат бившият капитан и спортен директор на "Левски" Христо Йовов, както и бившият баскетболен национал и участник във „Фермата" – Симеон Найденов.

За избора на „Мис Национален отбор" волейбол, покана е отправена към треньора на националния ни отбор, Пламен Константинов. „Графикът на Пламен е доста натоварен, затова сме запазили последния ден от кастингите за избора на талисман на волейболистите и се надявам той да успее да се включи", споделя създателят на конкурса Маги Вълчанова.

За първи път в историята на „Мис национален отбор" ще има и кръг по бански, това се налага заради лиценза на „Мис Вселена", който се държи от Маги и тази година. „Няма да ни се налага да правим отделен конкурс, само променяме малко критериите и допълваме и с този елемент, който е задължителен за „Мис Вселена", допълва Маги.

Финалният етап от кастинга ще се проведе в петък, събота и неделя в София и ще бъде отворен за медии. Записването за „Мис Национален отбор" продължава. То става онлайн на уеб страницата на конкурса www.missNT.com чрез попълване на въпросник.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе