Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Вигенин на посещение в Ямбол и Елхово

Вигенин на посещение в Ямбол и Елхово

Ямбол. На 11 март министър Кристиан Вигенин ще бъде на посещение в град Ямбол, където ще се срещне с Областния управител инж. Николай Пенев. Срещата ще се състои в 14.15 часа в сградата на Областната управа. След разговора министър Вигенин ще даде пресконференция за медиите, информират от пресцентъра на МВнР.

По-късно Кристиан Вигенин ще отпътува за Елхово, където ще проведе разговори в Районна дирекция „Гранична полиция" и ще посети Временния разпределителен център за бежанци в града. Програмата на външния министър ще продължи с посещение на ГКПП „Лесово".

От 18.30 часа Кристиан Вигенин ще участва в церемонията по връчването на годишните награди на фондацията на „Енчо Керязов" за деца-таланти от област Ямбол. Външният министър ще връчи отличието в категория „Образование".
На церемонията ще присъстват също заместник-министърът на спорта Йордан Йовчев, под чийто патронаж се провежда събитието, народни представители от Ямболски район, областният управител инж. Николай Пенев, кметът Георги Славов и др.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе