Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Дясната ръка на Радев закова Лена. Какво й поиска?

Дясната ръка на Радев закова Лена. Какво й поиска?

Дясната ръка на президента Румен Радев - проф. Александър Маринов, шеф на Стратегическия съвет към държавния глава закова началничката на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова.

Доказателства, че български политици и общественици са получавали по 4000 лева месечно, за да дават информация за страната ни на Русия, поиска от Бориславова проф. Маринов.

"Едно лице облечено във власт, дори това да е власт на началник на кабинет, трябва да знае, че когато хвърли такова обвинение в пространството, трябва да предостави доказателства", категоричен бе той, определяйки твърдението й за шокиращо, съобщава "България Он Еър".

Твърденията си началникът на политическия кабинет на премиера в оставка Кирил Петков направи по време на участието си в предаването на "Седмицата на Дарик". Тогава тя заяви в национален ефир, че е установено, че още от февруари месец политически и обществени говорители получават пари в замяна на информация.

Проф. Маринов подчерта, че е наложително Лена Бориславова да обясни откъде е получила тази информация и била ли е тя със секретен гриф.

"Това е сериозно нещо, това не е някоя кака на пазара да каже нещо и ние чели - недочели да го препредаваме", възмути се проф. Маринов. Според него и Народното събрание, и президентът трябва излязат с позиция по отношение на изнесената от началника на кабинета публична информация.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе