Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Вежди: Радвам се, че Ердоган прати послание на ДПС

Вежди: Радвам се, че Ердоган прати послание на ДПС

"Ердоган даде знак на ДПС. Турските българи са качествено население. Не бива да се правят опити да бъдат разцепени, радвам се, че Ердоган прати послание на ДПС – българските турци са добри, работливи български граждани". Това коментира депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, председател на комисията по култура в НС, в предаването „Беновска пита” по Канал 3. Турският президент Реджеп Таийп Евдоган оправи вчера топло и емоционално приветствие към Х Национална конференция на ДПС, която се проведе изцяло онлайн.

ВИЖ ОЩЕ: Ердоган с емоционален поздрав към ДПС

Рашидов коментира готовността на ГЕРБ за изборите. "Борисов е отговорен човек, ГЕРБ си я направи с двете ръце, със симпатиите към хората, накара хората да го обичат. Напоследък имаше катаклизми. Тежко управление, коронавирусът е изцяло отговорност на правителството, никак не е лесно да управляваш по време на пандемия, това си е война", смята Рашидов.

"Няма никакво значение кога ще са изборите. Корнелия Нинова и БСП са се проваляли много пъти, пак ще се провалят. Цветанов няма шансове. Когато е бил в голямото гърне, няма право на такова поведение, той беше на върха”, каза още депутатът. Той ще се ваксинира, ако съпругата му, която е лекар в „Пирогов” му препоръча това.

"Аз съм свикнал на инжекции, имам добър имунитет, сигурно ще се ваксинирам, ако жена ми, която е лекар, ми каже", каза Вежди Рашидов.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе