Извънредни новини

Ветераните на ЦСКА не искат сливане с "Литекс"

Ветераните на ЦСКА не искат сливане с

Ветерани на ЦСКА се обявиха сливане на "армейския" клуб с "Литекс. Тяхната официална позиция е за оздравяване на сегашното дружество или нов старт в "А" окръжна група, информира Гонг.

На "Българска армия" днес се събраха председателят на клуба на ветераните Димитър Пенев, Петър Жеков, Аспарух Никодимов, Адалберт и Мартин Зафирови, Радослав Здравков, Стоян Йорданов, Христо Марашлиев, Светослав Петров, Ангел Рангелов и други, допълва Topsport.bg.

"Обсъдихме много голяма част от нещата. Всякакви теми разисквахме, но основно стана въпрос за решението на Гриша Ганчев да слее ФК ЦСКА с "Литекс". Ние заставаме на позицията, на която винаги сме били - за оздравяването на клуба. Ще излезем дори с едно предложение, но първо трябва да изчакаме синдикът да се произнесе с определени становища за задълженията на клуба", заяви Адалберт Зафиров.

"Смятаме, че сливането на ЦСКА с "Литекс" ще навреди и ще отмие историята на клуба ни. Заставаме зад декларацията си, която вече изпратихме до медиите. Очаквайте и нова декларация, както и вече споменатото предложение към феновете и ветераните. Започваме да събираме пари. Не пречи на запалянковците всеки месец да дават по 50 лв. от джоба си", допълни още той.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе