Извънредни новини

УЕФА удря "Звезда" със 100 000 евро

УЕФА удря

Предстоящият съперник на "Лудогорец" в квалификациите за Шампионската лига "Цървена звезда" ще отнесе тежкия юмрук на УЕФА. Централата гласи сурови санкции заради провокативната хореография на феновете на тима по време на домакинската победа с 2:1 срещу "Валета" от втория квалификационен кръг на най-комерсиалния клубен турнир. Агитката на "звездашите" изписа името на футболната централа с цветовете на албанското знаме. В добавка ултрасите на носителя на КЕШ от 1991 г. са хвърляли факли.

Според сръбското издание "Спорт" своеволията на феновете ще удари "Цървена звезда" с глоба от 100 000 евро, както и последно наказание за изхвърляне от евротурнирите. Селекцията на Милорад Божович е изправена и пред угрозата да играе един мач пред празни трибуни. Междувременно стана ясно, че от "Лудогорец" нямат намерение да оставят нещата на случайността. Шампионите и местната полиция ще се подготвят за предстоящото домакинство във вторник със сериозни мерки за сигурност. На стадиона няма да се допускат фенове в нетрезво състояние, както и такива с пиротехнически средства, бутилки или други опасни предмети.

Привържениците ще минат и през щателни проверки, заради което от тима призоваха притежателите на билети да се придвижат към "Лудогорец арена" по-рано, за да се избегнат дълги опашки. Мачът е с начален час 21,00 ч., а стадионът отваря врати от 19,30 ч. Вчера от ръководството на шампионите се похвалиха, че билетите за мача срещу "Звезда" са изчерпани.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе