Извънредни новини

"Тотнъм" покани Капело за треньор

"Тотнъм" уволни мениджъра Андре Вилаш-Боаш и започна светкавични преговори с трима треньори. Чашата на търпението преля след унижението 0:5 от "Ливърпул" в Лондон. Отборът е седми с отрицателна голова разлика, и то при лятна селекция за 107,6 млн. паунда! "Решението е взаимно и в интерес на всички", съобщиха от клуба. Само дето предната вечер АБВ се кълнеше, че за нищо на света няма да си тръгне.

В английските медии се завъртяха веднага няколко имена за заместник на португалеца. На първо място в списъка на "шпорите" е Фабио Капело. Той е фаворит и на букмейкърите. Италианецът присъства на злополучния мач с "Ливърпул" в качеството си на коментатор. Проблемът е дали Русия ще пусне селекционера си точно преди световното първенство.

В Лондон не изключват Дон Фабио да поеме "Тотнъм" от лятото, а дотогава временен треньор на бъде Тим Шерууд. Бившият национал и сега е част от щаба на "Уайт Харт Лейн". Трети в залаганията изскочи мениджърът на "Суонси" Михаел Лаудруп, а четвърти - безработният Гуус Хидинк. Малко странно сред медиите се завъртя името на клубната легенда Глен Ходъл, който обаче не се занимава с професионален футбол от 7 години. Бившият селекционер на Англия има академия за таланти в Испания. Предположенията завършват с друг любимец на "Уайт Харт Лейн" - Юрген Клинсман, който обаче е ангажиран с националите на САЩ.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе