Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Антон Тодоров: Не може от "Дондуков" 2 да тече информация

Антон Тодоров: Не може от

Това е много опасно. Не може да има от време на време теч от президентството, обяви депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров, който с колегата си Христо Гаджев подаде сигнал срещу началника на кабинета на Румен Радев Иво Христов. Те го обвиняват, че е чел класифицирана информация без да има право за това. Тодор и Христов се обърнаха към ДАНС и Сотир Цацаров.

Има рецидивизъм в опасността от това от „Дондуков" 2 да изтича информация, Тодоров пред БНТ. "Не мога да навляза в детайли и да говоря повече за въпросната шифрограма. Мога само да преразкажа. Става въпрос за среща на българския посланик в САЩ Тихомир Стойчев с втория човек в корпорацията, производител на изтребители F-16. Говорили са си за доста интересни неща. Шифрограмата е 26 февруари тази година", обясни народният представител.

Той обаче бе категоричен, че няма идея как тази шифрограма е достигнало до Президентството.  "Знам само, че към 15 юни Иво Христо не е имал издадено разрешение за достъп до класифицирана информация", каза Тодоров. 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе