Извънредни новини

Стоев: Няма как да подценим "Локо" Пд

Стоев: Няма как да подценим

Треньор напусна "Локо" преди гостуването на "Герена"

Дайте да оставим нападателите на спокойствие, заяви треньорът на "Левски" Стойчо Стоев преди неделното домакинство на "Локо". "Те имат нашето доверие и го знаят. Надявам се да се отпушат", заяви още треньорът на "сините". "Има доста мачове до края, да кажем да са 3-4 мача - не са. Всичко може да се случи. Ние се стремим срещу всеки съперник да извличаме максимума. Винаги може да се случи да загубим, но се надявам още да не е дошъл този момент", добави Стоев похвали съперниците от Пловдив.

"С привличането на Емил Гъргоров придобиха още повече увереност. Направиха силни мачове. Няма как да ги подценим", сподели още Стоев. "Те ако нямат Камбуров, ние нямаме Прохазка", сподели още треньорът.

В същото време кондиционният треньор на "Локо" Васко Николов е хвърлил оставка. Специалистът от дълго време обмисляше този ход.

"Аз съм си свършил работата. Професионалист съм. Отборът върви. С момчетата съм в прекрасни отношения и те са големи професионалисти. Предпочитам да напусна, тъй като някои хора не уважават това, че аз съм локомотивец от над 50 години. Не приемам също така вмешателство в работата ми. За да не се случат някои неща е по-добре аз да си тръгна. Подал съм си едномесечно предизвестие, което изтича на 6 декември", заяви Николов пред "PlovdivDerby".

В същото време на "Лаута" се говори, че клубът възнамерява да предложи ръководен пост на Мартин Камбуров след като той приключи с футбола. Голаджията обаче възнамерява да рита поне още 2-3 години.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе