Извънредни новини

Синът на Руни иска фланелка на Варди

Синът на Руни иска фланелка на Варди

Рой Ходжсън ожали феновете на Англия след 1:2 с Холандия

Англия за пореден път доказа, че е отбор, способен на всякакви изненади - и приятни, и неприятни. Дни след като обърна Германия от 0:2 за 3:2 в Берлин, отборът на Рой Ходжсън допусна обрат на "Уембли" срещу Холандия за 1:2. Героят на Висшата лига Джейми Варди откри за домакините, но след почивката Марсел Янсен от дузпа и Лусиано Нарсинг донесоха победата на "лалетата". 82 835-те фенове на "Уембли" направиха запомнящ се жест към Йохан Кройф, като в 14-ата минута разпънаха огромен банер с него и станаха на крака. Самият стадион също бе украсен с неговия лик.

След мача Ходжсън буквално съжали публиката. "Не заслужавахме загубата, защото момчетата се стараха, а съдията отсъди две спорни положения в наша вреда, обясни той. - Не играхме така, както срещу Германия, но пък научихме доста неща от този мач. Преди всичко ми е жал за 82-те хиляди фенове - те бяха великолепни, но не можахме да зарадваме с победа. Въпреки това двете контроли ми избистриха състава за Евро 2016."

"Джейми Варди си запази място в самолета за Франция", обобщи "Сън". А контузеният Уейн Руни, който беше в ложата, беше принуден да коментира новата конкуренция в атака: "Това е супер, но преди всичко искам Англия да побеждава и да печели купи, заяви той. - Все пак трябва да призная, че моят син (очевидно най-големият - Кай, б.р.) ми поиска да му намеря фланелка на Варди."

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе