Извънредни новини

Шпионски игри в "Лудогорец"

Шпионски игри в

Засилени мерки срещу шпиони взеха в "Лудогорец" преди четвъртия мач от групата в Лига ЕВропа. В четвъртък вечер от 20,00 ч шампионът ни посреща украинския "Черноморец" и след три поредни успеха дори точка ще гарантира на практика участие в турнира напролет. Победа ще бетонира нашите на 1/16-финал.

Проблемите пред треньора Стойчо Стоев обаче са многобройни. Затова от тима взеха мерки нито един украински шпионин да не проникне за последното занимание. Стойчо отказа и категорично да разкрие имената на поредните двама футболисти, които са под въпрос за срещата.

"Чака ни сериозен мач със солиден противник. Също така сме наясно, че залогът е огромен. Целта ни е след срещата с украинците да сме се класирали за следващата фаза", разкри треньорът на "Лудогорец" и добави: "Познаваме се отлично със съперника. Те са много здрави физически и ако времето е дъждовно, а теренът мокър, ще имат преимущество. Проблемите с контузени играчи не ме безпокоят, защото имам футболисти, които създават добра конкуренция. Барт, Кайсара, Златински и още двама, които няма да назова, трудно ще вземат участие". Той припомни още, че няма да разчита на наказания капитан Светослав Дяков.

Стойчо Стоев постави на мястото му украински журналист, който попита разчита ли отново на късмета срещу "Черноморец". "Шансът стои зад силния. Абсурдно е да се говори, че сме победили в Одеса само заради късмета".

До треньора седна героят от срещата в Одеса - Владо Стоянов. Вратарят се заигра с красиви асистентки по време на брифинга. На стража му доскуча, защото въпроси към него почти нямаше. Той явно се познаваше с две момичета, които отговаряха за акредитациите на медиите. Националът и чаровниците не спряха да си разменят любопитни знаци и усмивки. "Надявам се отново да запазя мрежата си суха. Лаская се, че статистически съм сред тримата най-добри вратари в Лига Европа. Заслугата е не само моя, а и на момчетата пред мен", скромно заяви Владо Стоянов.

"Лудогорец" ще има подкрепата на около 10 000 зрители. До по-рано днес бяха продадени над 2000 билета. От Разград отново разчитат, че софийските запалянковци ще ударят рамо на единствения български участник в Европа. Първи мач в турнирите обаче ще изпусне благодетелят на клуба Кирил Домусчиев, който е зает с бизнес дела в чужбина.

Агитката събира
за децата

в благотворителната акция на "Лудогорец": "Ела на мач! Спаси живот на бебе!". Ден преди срещата на "орлите" с "Черноморец" десетки автомобили в Разград обикалят улиците, окичени с постерите на дарителската инициатива. Доброволци разлепят плакати с призиви към запалянковците да отидат на националния стадион в София и с присъствието си да подкрепят шампионите в тяхната кампания.

Акцията на "Лудогорец" е насочена към събиране на средства в полза на клиниката по неонатология на МБАЛ "Надежда" в София.

Агитката на гостите с фланелки на "Партизан"

Гласовита агитка от 8 души чакаше "Черноморец" (Одеса) в сряда по обед на летище "София". Направи впечатление, че трима от украинските фенове бяха с фланелки на "Партизан" (Белград). Те обясниха, че са се сприятелили с навиячите на кръвния им враг "Цървена Звезда". Заверата се е случила наскоро - когато двата тима мериха сили в плейофа за попадане в групите на Лига Европа. Усмихнатите украинци демонстрираха, че са контактна нация. Те набързо обходиха повечето журналисти и разпитваха най-различни неща. Интересуваше ги най-вече къде се намира зала "Арена Армеец" и как да стигнат до нея. Фен зевзек пък използва суматохата и грабна микрофон от ръцете на ошашавен репортер. Последва опит за интервю. В този момент се появиха играчите от Одеса. Мощните скандирания на 8-те души уплашиха охраната на аеропорта. Повечето играчи на "Черноморец" обаче минаха транзит и не се спряха нито заради феновете, нито пред медиите. Все пак няколко от тях се щракнаха с ултрасите и знамената им. Любимец на украинските привърженици се оказа Олексий Антонов. Нападателят бе и основната цел на ловец на автографи. Човечецът се сдоби със заветния параф, след като майсторски проби гардовете. За шефовете на "Черноморец" пък бе предвиден бус "Ивеко".

Ще заложим на агресията

разкри звездата на "Черноморец" (Одеса) Олексей Антонов. "Наясно сме, че "Лудогорец" са труден съперник. В първия мач ни биха интелигентно. Сега обаче не идваме за равен, а за да вземем трите точки. След този мач имаме гостуване на ПСВ и домакинство на "Динамо". Точно заради това победата е ценна за нас. В първия мач имахме доста шансове, но понякога топката просто не иска да влиза. Обещали сме си да се борим за всяка топка. Дори да загубим, няма да е фатално, но тогава ще ни е трудно за второто място".

Ще си върнем на българите

с победа, закани се нападателят на украинците Франк Джа Джедже, който влезе като резерва в първия мач и доста изтормози защитата ни. "Най-важното е да поведем срещу българите. Досега те не са пускали гол и ако се случи, може да не реагират адекватно. Ще направим всичко по силите си, за да грабнем трите точки. Неприятно е, че "Лудогорец" ни би насред Одеса, и сега трябва да докажем, че имаме сили да се върнем в играта".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе