Извънредни новини

Сексатака срещу "Барса"

Сексатака срещу

Каталунците поръчаха 100 банана, Агуеро изплаши "Сити"


Сексапилна полицайка шашна футболистите на "Барселона" на летището в Манчестър. Вчера каталунците пристигнаха за тазвечершния първи мач от осминафиналите в Шампионската лига срещу "Ман Сити". Докато чакаха проверка на паспортите си, русокосото ченге използва момента и се снима с почти всички играчи. Оказа се, че девойката е луда фенка на Лео Меси и компания, но най-много харесва Сеск Фабрегас. Полицайката дори го целуна по бузата и му пожела да вкара срещу "гражданите".

След като пристигнаха в хотела си в Манчестър, треньорският щаб на "Барса" поръча 100 банана. "Те ще бъдат раздадени на футболистите, за да се подсилят преди мача", обясниха от тима.

Звездата на "Барса" Лео Меси пък ще играе срещу "Сити" с нови бутонки. Фирмата, която произвежда обувките на звездата, "Адизеро" е направила нов вид - "f50". Те са малко по-издължена форма в сравнение с предните му и са с цветовете на дъгата. "Много съм развълнуван за новите бутонки. Супер удобни са", каза Меси.

В лагера на "Сити" Серхио Агуеро изправи косите на треньора Мануел Пелегрини. Аржентинецът има травма на бедрото и шансът да играе тази вечер на "Сити оф Манчестър" е минимален. Той не тренира вчера. Другият футболист под въпрос е Фернандиньо. "Ако има и най-малък риск, те няма да играят. Трябва да бъдат готови на 100%, за да ги пусна. Шансът за Агуеро не е голям. Това е доста неприятно за нас. Но ние трябва да се справим", обясни Пелегрини.

Сблъсъкът между двата отбора е и най-скъпият на осминафиналите. Според таблицата на "Делойт" богатството на двата тима възлиза близо 800 млн. евро. Бюджетът на "Барса" (номер 2 в класацията) е 481,26 млн., а този на "Сити" - 314,5 млн. (номер 6). Лидер там е "Реал" М с 518,7 млн.

ПСЖ взима Роналдо за шеф

Бразилската легенда Роналдо може да започне работа в ПСЖ. Феномена сам призна, че е голям фен на тима и би искал да работи в Париж. "Имам много добри отношения с президента Насер и с клуба като цяло. В момента съм посланик за Мондиала в Бразилия, след това ще видим. Може да работя в ПСЖ. Вече съм посланик на добра воля на клуба. Обичам Париж и изпитвам голяма симпатия към отбора", каза Роналдо пред "Канал+".

Тази вечер ПСЖ играе първия осминафинал срещу германския "Байер". "Радвам се, че ни смятат за аусайдер. Така ще можем да играем освободено", каза спортният директор на "аспирините" Руди Фьолер.

Глобиха Жиру заради изневяра

Нападателят на "Арсенал" Оливие Жиру ще отнесе солена глоба заради това, че е изневерил на съпругата си Дженифър. "Не искам да коментирам личния му живот, но той ще бъде ударен със солидна сума, а може би ще го накажем и по друг начин", призна Арсен Венгер. Френският нападател бе изловен да кръшка с модела Селия Кан в хотел вечерта преди мача с "Кристъл Палас" преди няколко седмици. Жиру най-накрая призна, че съгрешил, и се извини в "Туитър". "Ще видим дали ще играе срещу "Байерн" в сряда вечер. Това зависи от него", добави Венгер.

Купуваме Меси през лятото

изцепи се защитникът на "Ман Сити" Пабло Сабалета. "Той ми е много добър приятел. Мога да го убедя да дойде при нас от следващия сезон. Може би ще го заведа в Дидсбъри (б.р. предградие на Манчестър), за да хапнем риба и картофки. Така по-лесно ще го навия", заяви аржентинецът пред "Мирър".

"Байерн" се стресна от трафика

в Лондон. От клуба заявиха, че ще проведат официалната си тренировка преди мача с "Арсенал" в сряда вечер, преди да излетят. "Ще имаме занимание и на "Емирейтс", но то ще бъде тонизиращо. Основната част от тренировката ще бъде на нашата база. В Лондон трафикът е ужасен и може да загубим много време", разкриха от клуба. В мача с "Арсенал" участие няма да вземе Джердан Шакири. В същото време авторитетният в-к "Билд" разкри, че баварците се облизват за звездата на "Шалке" Юлиан Дракслер. В последните месеци звездата на "кралскосините" бе свързван с трансфер именно в "Арсенал".

Тиери Анри заложи 2 евро

че "Арсенал" ще спечели Шампионската лига. Легендата на "артилеристите" даде прогноза за предстоящите двубои от турнира на богатите. "Надявам се това да е годината на "Арсенал". Още миналото лято заложих 2 евро, че те ще вземат този трофей. С "Байерн" ще им е трудно, но не невъзможно", каза френската легенда.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе