Извънредни новини

Превърнаха Роналдо в Грозното пате

Превърнаха Роналдо в Грозното пате

Кристиано Роналдо и Португалия са готови да влязат в ролята на грозното пате, стига да печели, отсече селекционерът на "селесао" Фернандо Сантос.

"Знам само, че сме още тук и искаме да постигнем крайната си цел. Няма значение дали играем красиво или грозно. Важното в такива турнири е победата, а ние сме на полуфинал, защото го заслужаваме. Казвате, че не печелим? А Хърватия и Полша не са вече у дома, така ли? Спомняте ли си как "Реал" спечели шампионската лига този сезон?", отговори на жестоките нападки от медиите в Европа опитният спец. Сантос не пропусна да поздрави предстоящия съперник Уелс за пробива на европейското и призна, че не е никак изненадан от успеха им.

"Бях сигурен, че ще играем срещу тях. Казах на другите да не мислят за Белгия, защото няма да спорим с тях на полуфинала", похвали Драконите селекционерът и даде рецептата за крайния успех в двубоя: "От изключителна важност е да владеем топката повече от Уелс". Халфът на португалците Данило Перейра също призна за грозната игра на тима, но и по неговото мнение това е без значение, защото са на крачка от финала.

"Предпочитам да играя грозно във Франция, отколкото да си ритам у дома. Нашата цел е да спечелим европейското. Нямаме никакви съмнения във възможностите си", отсече уверено 24-годишният играч, който не пропусна да завърши с коментар за звездата на уелсците Гарет Бейл. "Роналдо не ни е казвал нищо за него, но ние го познаваме добре. Знаем, че е страшно бърз".



Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе