Извънредни новини

"Порто" преодоля "Челси", бивш армеец бележи за "Динамо"

Шампионът на Англия "Челси" продължа със слабия старт на сезона, като колебливите игри от първенството, бяха пренесени и в Шампионската лига. Лондончани се блъснаха в стената наречена "Порто" и загубиха с 1:2 в Португалия, като тимът на Жозе Моуриньо продължава да изпитва трудности.

Този мач беше исторически за вратаря на домакините Икер Касияс, който записа своя мач номер 152 в надпреварата и излезе еднолично на върха на класирането по брой мачове в Шампионската лига. Той пусна гол, но едва ли страда от това.

Другият мач в групата противопостави интересни фигури, които са имали опит по българските терени. Бившият треньор на Левски Славиша Йоканович изведе своя Макаби Тел Авив срещу украинския гранд Динамо Киев, в който пък се подвизава бившият нападател на ЦСКА Жуниор Мораес.

Бразилецът определено имаше повече поводи за радост, защото тимът му победи с 2:0, а той отбеляза второто попадение. Така Динамо излезе на върха на класирането с 4 точки и по-добра голова разлика от Порто и мечтае за продължаване в елиминациите.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе