Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ГЕРБ поздрави Радев с първо участие на живо от 4 г.

ГЕРБ поздрави Радев с първо участие на живо от 4 г.

 

Първите реакции на ГЕРБ за вчерашното интервю на президента Радев в „Панорама“ не закъсняха. От партията на Борисов наблегнаха не на критиките му към властта, които са от месеци, а на факта, че той се появава на живо за първи път от 4 години. Досега президентът избягваше участия в предавания, а в редките слечаи, когато даваше интервюта, го правеше в кабинета си и се появяваха редактирани записи.  

Депутатът от ГЕРБ Христо Гаджев припомни, че Радев се е появявал на живо за последно точно преди 4 години на дебата с неуспелия кандидат за президент Цецка Цачева.

„Аз няма да критикувам участието на Румен Радев в Панорама - съчувствам му! На всеки първото интервю на живо в ефир е пълен провал. Дори се радвам за него. Последното му участие на живо беше преди точно 4 години без 1 ден (14.11.2016) с Цецка Цачева“, написа в социалните мрежи Гаджев.

По БНТ снощи Радев проговори дали ще прави партия, какво мисли за БСП, имал ли е положителен тест за К-19, защо натиска за Три морето, каква е позицията му за Северна Македония и успешни ли са мерките на правителството.

Още по темата: Радев обяви ще прави ли партия

 

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе