Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

ГЕРБ посрещна БСП в Бургас с хавлия и "честита баня"

ГЕРБ посрещна БСП в Бургас с хавлия и

Бургас. Невероятна сцена се разигра на сесията на общинския съвет в Бургас във вторник.

Съветниците от ГЕРБ посрещнаха колегите си от БСП с плажна хавлия, на която бе изписано "Честита баня". Закачката е свързана с резултата от евроизборите, който показа съкрушителна победа за ГЕРБ в морския град. Хавлията подарък бе донесена и разпъната от общинския съветник Николай Иванов, който е и шеф на спасителите на бургаския плаж.

Шегата му обаче бе приета като проява на лош вкус от червените в местния парламент.

Председателят на групата на БСП Евгений Мосинов иронично подхвърли: "Добре е човек да има чувство за хумор, но е добре да има и възпитание. Много скоро ще накараме хората отново да гласуват за нас. Тогава аз ще ви подаря сапун".

Освес хавлията "Честита баня", ГЕРБерите издигнаха в местния парламент и плакат с надпис "Оставка, нови избори". Скандалите и закачките обаче не спряха до тук. Малко след като започна сесията, съветниците започнаха да се обиждат на "малоумник".

След кратък, но цветущ спор, представителят на НФСБ Ангел Божидаров извика към колегата си от ГЕРБ Бойчо Георгиев: "Кое е глупост бе, малоумник". Шефът на общинарите Константин Луков отправи остра забележка към Божидаров и предупреди, че ще го изгони. Което предизвика нов скандал, този път между двамата, дори с намеци за мерене на мускули.

"Ако искаш, хайде излез да се пробваме", двусмислено подкани Луков. При което последва отговорът на Божидаров: "Ти на мен ли говориш така, бе". Скандалът продължи още няколко минути, след което се наложи да бъде дадена непредвидена 10-минутна почивка, за да утихнат страстите. След като отново се събраха в залата, обидени и обиждащи се извиниха взаимно.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе