Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

Цветанов- посланик на добра воля на Световния ден за информираност за аутизма

Цветанов- посланик на добра воля на Световния ден за информираност за аутизма

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов за поредна година ще бъде посланик на добра воля по случай Световния ден за информираност на аутизма. Това съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ. И уточниха, че в тази връзка Националният дворец на културата в София ще бъде оцветен в синьо точно в 19:00 часа днес.

На осветяването на НДК в синя светлина на 2 април тази година с присъствието си ще окажат подкрепата за каузата посланиците на добра воля и официални гости- кметът на град София Йорданка Фандъкова и председателят на Жени ГЕРБ и народен представител Ирена Соколова.

За пета поредна година България става част от световната кампания на Autism Speaks – Light it up blue - "Освети в синьо" - за повишаване нивото на информираност на обществото за състоянието Аутизъм, написа Цветанов в социалната мрежа Фейсбук.

Организатори на мероприятието са Фондация "Стъпка за невидимите деца на България", Сдружение "Тацитус" и Асоциацията на ресурсните учители в България, обединени във "Фонд за терапии", допълват от ГЕРБ.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе