Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Почистиха от камъни писта "Витошко лале 1"

Почистиха от камъни  писта

Любимата писта на софиянци - "Витошко лале 1" бе почистена от камъни и подготвена за новия зимен сезон. "Благодарим на колегите от ски училища и клубове "Марина", "Атмосфера", "Дино", "Мотен" и "Витоша ски", които се включиха активно в почистването на писта "Витошко лале 1" от камъни", написаха в страницата си във Фейсбук от дружество "Витоша ски", което стопанисва съоръжението и чиито служители също взеха дейно участие и с техника в мероприятието.

"Витошко лале 1" е единствената писта в района на хижа "Алеко", която освен от туристи, се ползва и за тренировка от състезателите по ски от клубовете в София.

2 Коментара

  1. Иво Прокопиев

    Te хубаво ги почистиха, ама онези дебили от Зелените им се привижда, че били изсичали гори. Не знам колко малоумен трябва да си, за да се опитваш да извърташ нещата по този просташки начин. Разбира се може и просто да им се плаща за това или те да искат по познатата им вече схема за рекет да изкарат някой лев от държавата. Да им дадат на тях да ги почистват камъните за няколко милиона лева. Да не забравяме, че Тома Белев искаше да брои делфини за 3 млн. лв. Не ми се мисли колко ли ще ни щипне за почистване на камъни. Ще каже сигурно, че трябва на ръка да се изнасят от планината. Баси народа сме след като оставяме този доказан престъпник Белев да ни води за носа.

  2. А дано на модернизацията на инфраструктурата на Витоша да бъде завършена, за да може планината да бъде по-достъпна за всички.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе