Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Политика

26-г. от ГЕРБ победи досегашен кмет и отива на балотаж в Кресна

26-г. от ГЕРБ победи досегашен кмет и отива на балотаж в Кресна

Най-младият кандидат за общински кмет от ГЕРБ отива на балотаж в община Кресна. Атанас Махлелиев отвя конкуренцията на досегашния кмет Илиян Кръстев, който се бореше за трети пореден кметски мандат. Младият мъж получи доверието на 1193 свои съграждани срещу само 797 за Кръстев. Явно избирателите вдигнаха „червен картон" на своя доскорошен управник.

Първи в кметската надпревара обаче е председателят на БСП Николай Георгиев, подкрепен от Местна коалиция „Обединени за Кресна". За него са гласували 1486 избиратели. На втория тур един срещу друг ще се изправят 26-годишният Атанас Махлелиев и Николай Георгиев.

„За много кратко време постигнах много. Резлутатът ми е повече от добър, благодаря за доверието на моите съграждани. Разликата от почти 300 гласа не е малка в полза на моя опонент, но продължавам да се боря. Нека на балотажа хората докажат, че Кресна винаги е била синя и няма да позволят да ги управлява кмет от БСП. Младите хора ми повярваха. Знам как да постигнем заедно просперитет и добро бъдеще за нашата община", сподели Атанас Махлелиев. Много важно е да осигурим управлние на ГЕРБ в Кресна, за да успеем да привлечем повче европейски средства за развитието на общината, допълни кандидатът на управляващата партия.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе